debuginfo

culture nl-NL
menu

Slimme systemen voor gebruiksdaken

Gebruik de ruimte

drainagesysteem
  • Nophadrain Extensief Groendaksysteem
    Nophadrain Extensief Groendaksysteem Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen. Geschikt voor platte en hellende daken.
  • Nophadrain Intensief Groendaksysteem Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons en waterpartijen.
  • Nophadrain Terrasdaksysteem Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen - klinkers, natuursteen, houten vlonders - op terrasdaken en balkons.
  • Nophadrain Parkeerdaksysteem
    Nophadrain Parkeerdaksystemen Het drukstabiele systeem voor het aanbrengen van berijdbare verhardingen geschikt voor personenwagens, nood- en hulpdiensten en vrachtverkeer op parkeerkelders en daken.

 

 

Zomersluiting 2016

Gedurende de periode van 05 augustus 2016 (vanaf 12.30 uur) t/m 19 augustus 2016 is ons kantoor gesloten. Dit houdt in dat wij tijdens deze periode geen bestellingen verwerken of uitleveren. U kunt uw offerteaanvraag of uw bestelling wel alvast via orders@nophadrain.nl of verkoop@nophadrain.nl aan ons doorgeven. Echter, e-mails worden pas weer vanaf maandag 22 augustus 2016 verwerkt.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@nophadrain.nl of +31 (0)45 535 50 30
 
Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe!

 

Meer nieuws

Kruispleingarage

Rotterdam

Op 13 maart 2014 opende Koning Willem Alexander het Centraal Station Rotterdam. Onderdeel van dit project is de Kruispleingarage. Deze ondergrondse garage heeft 5 verdiepingen en 8 parkeerlagen en biedt plaats aan 760 auto’s. Met het diepste punt op -20 NAP, is het de diepste garage in Nederland.
Kruispleingarage Rotterdam
Kruispleingarage Rotterdam Kruispleingarage Rotterdam Kruispleingarage Rotterdam Meer Projecten

Alles-in-één drainagesysteem: het hart van elk Nophadrain gebruiksdaksysteem

De hoog belastbare Nophadrain Drainagesystemen combineren verschillende functielagen, zoals de filter-, drainage- en beschermlaag, in één product op rol. Dit resulteert in een snelle, eenvoudige en veilige installatie, een opgeruimde bouwplaats en een optimaal eindresultaat.

Icon Makkelijk Vervoeren

Makkelijk te vervoeren

Uitrollen

Eenvoudig uit te rollen

Icon Snel Te Leggen

Snel te leggen

Hogedruksterkte

Hoge druksterkte