debuginfo

culture nl-NL
menu
  • Nophadrain Extensief Groendaksysteem
    Nophadrain Extensief Groendaksysteem Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen. Geschikt voor platte en hellende daken.
  • Nophadrain Intensief Groendaksysteem Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons en waterpartijen.
  • Nophadrain Terrasdaksysteem Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen - klinkers, natuursteen, houten vlonders - op terrasdaken en balkons.
  • Nophadrain Parkeerdaksysteem
    Nophadrain Parkeerdaksystemen Het drukstabiele systeem voor het aanbrengen van berijdbare verhardingen geschikt voor personenwagens, nood- en hulpdiensten en vrachtverkeer op parkeerkelders en daken.

 

 

 

 

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. De afgelopen editie bezochten 5.081 geïnteresseerden de beurs. 

 

Gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders en projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden krijgen de kans om bij ruim 430 bedrijven op de beursvloer inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving.

 

Bezoek Nophadrain op stand 3.5.25 in de jaarbeurs in Utrecht

 

Meer nieuws

Kruispleingarage

Rotterdam

Op 13 maart 2014 opende Koning Willem Alexander het Centraal Station Rotterdam. Onderdeel van dit project is de Kruispleingarage. Deze ondergrondse garage heeft 5 verdiepingen en 8 parkeerlagen en biedt plaats aan 760 auto’s. Met het diepste punt op -20 NAP, is het de diepste garage in Nederland.
Kruispleingarage Rotterdam
Kruispleingarage Rotterdam Kruispleingarage Rotterdam Kruispleingarage Rotterdam Meer Projecten

Alles-in-één drainagesysteem: het hart van elk Nophadrain gebruiksdaksysteem

De hoog belastbare Nophadrain Drainagesystemen combineren verschillende functielagen, zoals de filter-, drainage- en beschermlaag, in één product op rol. Dit resulteert in een snelle, eenvoudige en veilige installatie, een opgeruimde bouwplaats en een optimaal eindresultaat.

Icon Makkelijk Vervoeren

Makkelijk te vervoeren

Uitrollen

Eenvoudig uit te rollen

Icon Snel Te Leggen

Snel te leggen

Hogedruksterkte

Hoge druksterkte