chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek Nophadrain tijdens Bau München 2019

donderdag 3 januari 2019

Van 14 januari - 19 januari 2019 vindt BAU in München plaats. Dit jaar zal Nophadrain voor de eerste keer deelnemen als exposant. Tijdens de beurs worden de Nophadrain Systemen voor intensieve groendaken en berijdbare daken in het zonnetje gezet. U kunt ons vinden in hal A3 / stand nummer 10.

Eén van de belangrijkste pluspunten van onze systemen is volledig ingebed in onze bedrijfsfilosofie "gebruik de ruimte". Namelijk de combinatie van dunne laagsamenstellingen met uitstekende mechanische eigenschappen. Hiermee stellen we planners en aanbrengende partijen in staat om de opbouwhoogte van berijdbare (groene) daksystemen tot een minimum te beperken. Bovendien geven we met onze groen- en gebruiksdaksystemen de openbare ruimte, die in eerste instantie door gebouwen is ingenomen, weer terug aan de inwoners.

Tijdens BAU adviseren we u graag over onze groene gebruiksdaksystemen. U kunt ons vinden in hal A3 / stand nummer 10. Wilt u ons bezoeken? Laat het ons weten en we kunnen een afspraak met u plannen.