chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek Nophadrain tijdens Bautec Berlijn 2016

vrijdag 15 januari 2016

De 17e editie van Bautec Berlijn wordt in 2016 gehouden van 16 t/m 19 februari en is een van de grootse bouwbeurzen in Duitsland. De verwachting is dat meer dan 40.000 bezoekers met interesse in bouw en innovatie deze beurs zullen bezoeken.

De focus van de bezoekers zal vooral uitgaan naar energiebesparende concepten die gebruik maken van slimme systemen, duurzaamheid en energiebesparende oplossingen, klimaatbeschermende maatregelen en een werkwijze gebaseerd op hoge kwaliteit materialen en methodes.

De vraag naar bouwprojecten komt vooral uit particuliere-, bedrijven- en huisvestingssector, waardoor steeds strengere regels omtrent implementatie van duurzame oplossingen hebben geleid tot een nog grotere vraag. 

De gevolgen van deze trend zijn duidelijk merkbaar tijdens Bautec, waardoor de beurs nogmaals bevestigd een van de belangrijkste beurzen in Europa te zijn.

De voordelen voor aanwezige bedrijven en bezoekers zijn vooral de all-inclusive combinatie van producten en diensten, een uitgebreid programma van lezingen en een uitgebreid aanbod van up-to-date informatie over de industrie.

Bezoek Nophadrain tijdens Bautec Berlijn op stand 112 in hal 21. 

Meer informatie over Bautec op de website www.bautec.com of in de algemene flyer.


Logo _bautec _with _subtitle