chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek Nophadrain tijdens Building Holland 2016

woensdag 6 januari 2016

22 maart - 24 maart 2016 is het weer zover. Building Holland vindt dan plaats in Amsterdam RAI. Nophadrain neemt ook dit jaar als exposant deel aan dit event. Mis het niet en bezoek Nophadrain gratis op standnummer 10.056.

Building Holland
De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner.

Tijdens de vorige editie stonden de aspecten ‘horen’ en ‘ontmoeten’ centraal, in 2016 wordt daaraan met de Building Holland Xperience Tour ‘zien en beleven’ van innovaties en concepten toegevoegd. Deze tour bestaat uit een Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels aansluitend bij de stands en zes Concept Area’s met diverse thema’s die verdeeld door de hallen staan gepositioneerd. Tijdens de vernieuwde Building Holland Xperience komen vraag en aanbod letterlijk onder één dak samen met innovaties, technologie, kennis, ontmoetingen en toekomstbestendige oplossingen.

In 2016 groeit Building Holland naar 150 partners en vindt het event plaats in hal 9 en hal 10 van RAI Amsterdam. Dit mag u niet missen.

Registreert u zich nu via deze link.