chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek Nophadrain tijdens de Groene Sector Vakbeurs 2019

donderdag 13 december 2018

Nophadrain is ook in 2019 als exposant (stand 530) te vinden op de tijdens De Groene Sector Vakbeurs. We verwachten bekende relaties te spreken, maar ook nieuwe relaties op te bouwen en te enthousiasmeren over onze systemen en producten.

Het grootste deel van de Nophadrain stand zal tijdens de beurs gevuld zijn met de hydroseeder. Nophadrain biedt een totaalpakket aan dat bestaat uit het leveren en aanbrengen van de complete sedumvegetatie door middel van hydroseeding. De huur van de machine, personeel en de benodigde materialen zijn inbegrepen in het totaalpakket. De sedumstekken komen uit de eigen kwekerij, Sedumkwekerij Sedumdirect. Bezoek ons op stand 530.

Stedelijke leefbaarheid verbeteren
De belangrijkste ontwikkelingen voor de groene sector de komende tijd is om meer groen in de stad te realiseren om hittestress en regenwateroverlast tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten. Zo kunnen we de stedelijke leefbaarheid verbeteren. Nophadrain vestigt op haar stand daarom ook de aandacht op de Nophadrain groen- en gebruiksdaksystemen (inclusief GARDLINER Kantopsluitingssystemen).

Houd regenwater vast
Nophadrain draagt als producent en leverancier van groen- en gebruiksdaken bij aan een betere stedelijke leefomgeving. Doordat groene daken het riool ontlasten, kan regenwateroverlast tegen worden gegaan. De vegetatie en de vegetatiedragende laag houden het regenwater vast en zorgen voor een vertraagde afvoer van het regenwater. Hierdoor worden de riolen niet in één keer belast met een grote hoeveelheid water tijdens piekbuien. Bovendien hebben groendaken een positieve bijdrage aan het zogenoemde urban heat island effect doordat de vegetatie en het onderliggende groendaksysteem onder invloed van wind en temperatuur water verdampen. Dit zorgt voor een verkoelend effect op de omgeving.

Over de Groene Sector Vakbeurs
In de afgelopen 19 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2019 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet! Meer info? Ga naar de website van de Groene Sector Vakbeurs.

U kunt via deze link gratis uw toegangskaarten regelen. Bezoek Nophadrain op stand 530.