chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek Nophadrain tijdens Galabau 2018

vrijdag 6 juli 2018

Nophadrain BV is ook tijdens de Galabau beurs in Nürnberg weer aanwezig met een eigen stand (hal 3, stand 3-345) en zal hier haar verschillende groendaksystemen zoals begaan- en berijdbare daken en parkeerdaken presenteren.

GaLaBau 2018
De grootste internationale beurs op het gebied van landschapsbouw, onderhoud en het gebruik van openbare ruimte vindt plaats van 12 t/m 15 september 2018 en zal voor de 23e keer haar deuren openen. GaLaBau mag zichzelf de enige beurs noemen waar het aanbod aan vakgebieden zal variëren van planten tot machinebouw. Met meer dan 64.000 bezoekers en meer dan 1.300 stands in 13 beurshallen onderstreept GaLaBau haar waarde in de tuin- en landschapsbouw en in de groensector.

Meer informatie? www.galabau-messe.comBezoek Nophadrain tijdens GaLaBau 2018
De Nophadrain systemen voor intensieve groendaken en parkeerdaken zullen met speciale aandacht worden gepresenteerd. Ons motto “Gebruik de ruimte” komt niet voor niks terug in alle onze uitingen. De openbare ruimte die wordt ingenomen door gebouwen en ondergrondse constructies wordt door de aanleg van intensieve groendaken en parkeerdaken indirect teruggegeven aan de omgeving.

Ook het nieuwe Nophadrain Waterretentiedaksysteem zal in het middelpunt worden gezet. Het hoofddoel van het Nophadrain Waterretentiedaksysteem is het vertragen van de hemelwaterafvoer van het dak naar het riool. Hemelwater dat niet door de vegetatie en de vegetatiedragende laag wordt vastgehouden, stroomt via het ND WSE-70 Watervertragingselement en het onderliggende ND 4+1h Drainagesysteem naar een speciale dakafvoer die het water vertraagd van het dak afvoert. Zo komt de neerslag niet in één keer in het riool terecht en wordt overlast door hemelwater tegengegaan.  

De verschillende Nophadrain Drainagesystemen vormen het hart van alle Nophadrain Gebruiksdaksystemen. De ND Drainagesystemen combineren diverse functionele lagen tot één product. Dit maakt het gebruik van Nophadrain Gebruiksdaksystemen heel makkelijk en snel te installeren. Zelfs in het ND WSE-70 Watervertraginselement worden twee functies samengevoegd: de filterlaag en de waterretentielaag.Tijdens de GaLaBau beurs zullen onze technisch adviseurs graag voor u klaarstaan. U vindt ons in hal 3, stand 3-345. Zou u ons graag een bezoekje brengen? Stuur dan een e-mail (info@nophadrain.nl) of bel even (+31(0) 45 535 5030) zodat u van ons een persoonlijke toegangscode krijgt toegestuurd.