chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek Nophadrain tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte 2018

donderdag 2 augustus 2018

Op 26 & 27 september 2018 is Nophadrain aanwezig tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland en groeit nog steeds ieder jaar. U kunt Nophadrain vinden op Stand 3.5.32.

Vakbeurs Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 26 & 27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht, Hallen 2, 3 en 4. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:30u tot 17:00u.

U kunt Nophadrain vinden op Stand 3.5.32. Pieter Wesselink en Nigel Droog zijn beide aanwezig en zullen u graag te woord staan. Tot dan?

Meer informatie over Vakbeurs Openbare Ruimte kunt u vinden op www.openbareruimte.nl