chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Bezoek ons op de Dag van de Openbare Ruimte 28-29 september 2016

dinsdag 15 september 2015

Op 28 en 29 september vindt de vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte plaats. Bezoek ons tijdens het event op stand 3.5.25 De toegang is gratis.

 

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte: ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. De afgelopen editie bezochten 5.110 geïnteresseerden de beurs.

kundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden krijgen de kans om bij ruim 600 bedrijven op de beursvloer inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving. Een uitgebreid lezingenprogramma staat garant voor het opdoen en bijspijkeren van de nodige vakkennis.

Op de Dag van de Openbare Ruimte bent u samen met duizenden collega’s. U bent er met een gedeelde interesse in uw belangrijke vakgebied. Maak gebruik van elkaars kennis en ervaring. Spreek af of kom elkaar tegen onder het genot van een gratis drankje. Want er wordt op beide dagen gratis koffie, thee en fris geschonken.

U kunt ons op vinden op stand 3.5.25 waar wij u graag te woord zullen staan. Tot dan!