chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Groense Sector Vakbeurs 2018

donderdag 4 januari 2018

Meer te weten komen over het begroenen van een dak door middel van hydroseeding? Of op zoek naar een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem voor de aanleg van een groendak? Bezoek dan de Nophadrain stand (530) tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. De 19de editie van de vakbeurs vindt op 9, 10 en 11 januari 2018 plaats.

Pieter Wesselink en Nigel Droog zijn de vertrouwde gezichten van Nophadrain. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs voorzien zij u namens Nophadrain graag van advies en informatie. Zij heten u van harte welkom op de Nophadrain stand 530. Ook onze nieuwste technische adviseur, Sander Has, zal op 9 januari 2018 aanwezig zijn. Hij stelt zich tijdens de beurs graag persoonlijk aan u voor.

Tijdens de beurs

Hydroseeding - Hydraulisch zaaien


Via onze sedumkwekerij Sedumdirect bieden we een totaalpakket voor hydroseeding aan. De huur van de machine, personeel en de benodigde materialen zijn inbegrepen in dit totaalpakket. Tijdens de Groene Sector Vakbeurs kunt u de hydroseeding machine met eigen ogen bekijken. U kunt met al uw vragen bij onze hydroseeding specialist, Nigel Droog, terecht.GARDLINER
® Kantoplsuitingssystemen


Onder de merknaam GARDLINER® bieden wij hoogwaardige kantopsluitingssystemen in verschillende materialen en hoogtes aan. Onze GARDLINER® Kantopsluitingssystemen zijn snel en eenvoudig te installeren. Duurzame afgrenzing tussen beplante zones en verhardingen creëert u in een mum van tijd. Bekijk de verschillende types op onze stand.


Sedummatten en sedumcassettes
  

Via onze eigen sedumkwekerij leveren wij ook sedummatten en sedumcassettes. Deze zullen ook niet ontbreken op de Nophadrain stand.


Gratis aanmelden


Aanmelden kan gratis via de website van de Groene Sector Vakbeurs. Klik hiervoor op de link.