chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Nophadrain en IKO samen op Vakbeurs Klimaat

vrijdag 26 oktober 2018

Bezoek Nophadrain op 8 november 2018 op stand 2.3.14 tijdens Vakbeurs Klimaat. Dit jaar slaan Nophadrain en IKO de handen ineen en vertellen ze u tijdens de beurs waarom het compact roof van IKO en het waterretentiedak van Nophadrain een goede combinatie is.

Op donderdag 8 november 2018 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water- en klimaatbestendige stad.

De beurs is met name interessant voor mensen werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.
Meer info over de beurs? Klik op de link www.vakbeursklimaat.nl


Bezoek ons op stand 2.3.14

De riolen ontlasten door waterretentie of waterbuffering op het dak. Hiervoor bent u bij Nophadrain aan het goede adres. Met onze slimme systemen die waterbuffering en waterretentie op het dak mogelijk maken, worden riolen in stedelijke gebieden ontlast en wordt regenwateroverlast tegengegaan. IKO en Nophadrain slaan dit jaar de handen ineen. Het compact roof van IKO is een perfecte combinatie met het Nophadrain Waterretentie- en Waterbufferingssysteem. Wilt u weten waarom? Bezoek ons dan tijdens de Vakbeurs Klimaat in Expo Houten op stand 2.3.14.