chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Nophadrain nodigt u uit voor een bezoek aan Material District

woensdag 6 februari 2019

Van 12 - 14 maart vindt Material District in Ahoy Rotterdam Plaats. Nophadrain is er ook dit jaar bij. U kunt ons vinden op stand A23.

MaterialDistrict (voorheen Material Xperience) is de grootste multisectorale materialenbeurs ter wereld voor R&D- en designprofessionals en vindt plaats van 12-14 maart 2019 in Rotterdam Ahoy.

Wat kunt u allemaal verwachten?

Noviteiten van bekende merken

Een groot aantal bekende merken introduceren hun nieuwe materiaalinnovaties tijdens MaterialDistrict Rotterdam aan het grote publiek. In totaal exposeren meer dan 150 toonaangevende materiaalfabrikanten in zes sectoren (Architecture, Interiors, Urban & Landscapes, Products, Textiles & Fabrics en Print & Sign) hun noviteiten: het ‘nieuwste van het nieuwste’ is dus letterlijk wat je vindt tijdens een bezoek aan MaterialDistrict Rotterdam 2019. De Nophadrain stand (A23) bevindt zich tussen de sectoren Architecture and Urban & Landscapes.

We leggen de focus op onze Nophadrain Parkeerdaksystemen en Nophadrain Intensieve Groendaksystemen. Onze slimme drainagesystemen combineren de verschillende functionele lagen voor gebruiksdaksysteem in één product. Volledig ingebed in onze bedrijfsfilosofie "Gebruik de ruimte" is een van de belangrijkste sterke punten van onze systemen: de combinatie van dunne lagen met uitstekende mechanische eigenschappen. Hiermee kunnen planners en verwerkers de opbouwhoogte van een berijdbaar (en groen) daksysteem tot een minimum beperken. 

U kunt via onderstaande banner uw gratis ticket bemachtigen om Material District te bezoeken.