chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Nophadrain op Dakontmoetingscentrum bij Bouwbeurs

maandag 2 januari 2023

Het dakontmoetingscentrum: alle specialismen van het platte dak bij elkaar in hal 11, stand E.010 van de Bouwbeurs van 6 t/m 10 februari 2023 in de Jaarbeurs Utrecht.

Het platte dak is hot. Er gebeurt van alles op dat dak. Omdat het moet. En kan. We leven op het dak, we tuinieren er. We parkeren en recreëren er. Het dak is een bufferplaats voor water. Of het geeft water gedoseerd af om het binnenstedelijke rioolnetwerk te ontlasten. Het dak is nodig in de energietransitie. Het dak fungeert als landingsplaats voor helikopters en drones. En primair: het dak beschermt alles wat daaronder zit.

Kortom, op het dak komen allerlei specialismen samen. Disciplines die specifieke kennis vergen. Maak daarom kennis met de dakspecialisten op de BouwBeurs 2023 van 6 tot en met 10 februari in Jaarbeurs Utrecht: Zoontjens, SealEco, Roval Aluminium, Nophadrain, AGS Products, Van Wylick Isolerende Daken en kennis- en adviescentrum TotaalDakConcept. Zij hebben zich op de BouwBeurs verenigd in het Dakontmoetingscentrum.

   

Netwerk- en ontmoetingsplek

Het Dakontmoetingscentrum is een netwerk- en ontmoetingsplek, waar iedereen terecht kan die meer wil weten over de mogelijkheden op en van het platte dak. Waaraan moet een goed parkeerdak voldoen? Wat zijn de beste groendaken? Hoe zorg je voor optimale afwatering? Welke dakrandafwerkingen zijn er allemaal? Welke dakbedekking is het meest geschikt? En welke isolatie? De specialisten van het Dakontmoetingscentrum weten er alles van. Zij zijn er elke dag om je te informeren over de nieuwste ontwikkelingen over het platte dak.

De deelnemende bedrijven hebben elk een eigen plek op het Dakontmoetingscentrum. Tevens is er een centrale bar, waar je vak- en branchegenoten kunt ontmoeten. Het Dakontmoetingscentrum is te vinden in hal 11 van de Jaarbeurs, stand E.010.