chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Nophadrain’s nieuwe Documentatie- en Monsterdoos

maandag 23 oktober 2023

Nophadrain’s nieuwe Documentatie- en Monsterdoos

Met trots presenteren wij onze nieuwe ‘Nophadrain Documentatie- en Monsterdoos’. De nieuwe documentatie- en monsterdoos geeft u digitale toegang tot alle documentatie van onze slimme systemen voor groen- en gebruiksdaken. In de nieuwe box vindt u ook een assortiment monsters van onze hoogwaardige drainagesystemen en folies.

Het grote verschil tussen de oude ordner en de nieuwe Nophadrain Documentatie- en Monsterdoos is dat alle documentatie digitaal toegankelijk is via URL en QR-code. De documentatie is overzichtelijk gesorteerd op systeem. Dit maakt het vinden van specifieke informatie snel en gemakkelijk.

Een andere nieuwe eigenschap is het gebruik van de nieuwe onderscheidende kleurcodering voor de Nophadrain hoofdsystemen: verkeersdaken, groendaken, waterretentiedaken en zonnedaken. De kleuren zorgen voor een snelle herkenning en vereenvoudigd het vinden van specifieke informatie.

Voordelen van de nieuwe Nophadrain dozen:

  1. Milieuvriendelijker: De Nophadrain documentatie- en monsterdoos is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door de overgang naar digitaal, vermindert het papiergebruik aanzienlijk. Dit leidt tot minder materiaalkosten wat de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.
  2. Eenvoudiger te updaten: De digitale documentatie is eenvoudig te updaten. Zo heeft u altijd toegang tot de laatste versies van onze documentatie.


Wilt u een nieuw exemplaar ontvangen? Contacteer uw contactpersoon bij Nophadrain of stuur een email naar info@nophadrain.nl.