chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

woensdag 14 augustus 2019

Op 2 & 3 oktober 2019 is Nophadrain aanwezig tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland en groeit nog steeds ieder jaar. U kunt Nophadrain vinden op Stand 3.5.32.

Vakbeurs Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 2 & 3 oktober 2019 in Jaarbeurs Utrecht, Hallen 2, 3 en 4. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

U kunt Nophadrain vinden op Stand 3.5.32. Pieter Wesselink, Nigel Droog en Sander Has zijn aanwezig en zullen u graag te woord staan. Tot dan?

Meer informatie over Vakbeurs Openbare Ruimte kunt u vinden op www.openbareruimte.nl