chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Webinar; het traditionele dak. Is dat nou zo moeilijk?

woensdag 10 mei 2023

Het traditionele dak. Is dat nou zo moeilijk?

Die vraag loopt als een rode draad door het webinar 'Het traditionele dak. Is dat nou zo moeilijk?' TotaalDakConcept, partner van Nophadrain, houdt dit webinar op dinsdag 30 mei dat gepresenteerd wordt door Esther Wienese.
 
Een gewoon dak, een traditioneel plat dak vormt de basis van alle platte daken. De basis moet iedereen in de vingers hebben. Maar is dat ook zo? Welke problemen kom je tegen. Of kun je tegenkomen bij de realisatie van een ‘gewoon plat dak’?

De praktijk blijkt vaak anders uit te pakken dan dat de theorie voorschrijft. Er gaat heel wat mis op dat platte dak. Marco de Kok van SGS Intron Certificatie laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mis kan gaan. En hoe je fouten moet voorkomen. Hij doet dat aan de hand van enkele visuele voorbeelden. Soms schrijnend. Soms minder voor de hand liggend. Hoe moet het dan wel? Hoe ziet de opbouw er uit van een traditioneel dak? Ook dat laat hij zien. En, hoe belangrijk is de Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen hierin?
​​​​​​​
Aan het woord komen ook leden van TotaalDakConcept. Zij laten zien welke materialen geschikt zijn en waar je op moet letten bij de realisatie van een goed, traditioneel dak. Het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ is interessant voor architecten, opdrachtgevers en uitvoerende partijen!