chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Systemen voor extensieve groendaken

Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen. Geschikt voor platte en hellende daken.

Het standaard Nophadrain Extensief Groendaksysteem

Algemeen Stip Extensief NL
Ga naar producten >

Eén compleet systeem

Onze extensieve groendaksystemen worden compleet geleverd, van wortelwerende folie tot en met de vegetatie. De vegetatie kweken wij zelf in onze sedumkwekerij, Sedumdirect, en is van uitstekende kwaliteit. Voor het aanbrengen van de ND Sedumstekken bieden wij via onze kwekerij ook een totaalpakket voor hydroseeding (ND Hydroseeding) aan. De ideale ondergrond voor een extensief groendak wordt gevormd door het ND 4+1h Drainagesysteem op rol. Dit multifunctionele CE-gemarkeerde drainagesysteem met een hoge drukvastheid beschermt de vegetatie tegen de opstuwing van water en slaat tegelijkertijd water op in het ingebouwde waterreservoir voor droge periodes. Daarnaast beschermt het ND 4+1h Drainagesysteem het dakbedekkingssysteem tegen de opbouw van waterdruk en mechanische belastingen zowel tijdens als na de aanleg.

Andere Nophadrain systemen voor extensieve groene daken

Entreegebouw De Vlinder

Vaals

Sinds het voorjaar van 2013 heeft het Labyrint in Vaals een spectaculair nieuw entreegebouw. Het gebouw heeft een dak in de vorm van een gigantische vlinder, bedekt met Sedum, in de kleuren van de Dagpauwoog.

Bekijk dit project
Vlinder