chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Systemen voor intensieve groendaken

Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons, vaste planten en waterpartijen.

Het standaard Nophadrain Intensief Groendaksysteem

Stip Algemeen Intensief NL
Ga naar producten >

Eén compleet systeem

Onze intensieve groendaksystemen worden compleet geleverd- van wortelwerende folie tot en met de vegetatiedragende laag. Het is het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons en waterpartijen.

Het hart van het Nophadrain Intensief Groendaksysteem wordt gevormd door het ND 4+1h Drainagesysteem op rol. Dit multifunctionele CE-gemarkeerde drainagesysteem met een hoge drukvastheid beschermt de dakbedekking tegen de opstuwing van water en slaat, in combinatie met de ND WSM-50 Waterreservoirplaten, tegelijkertijd water op (40 l/m²) voor droge periodes. Daarnaast beschermt het ND 4+1h Drainagesysteem in combinatie met de ND TSF-100 Glij- en Beschermfolie het dakbedekkingssysteem tegen mechanische belastingen.

Andere Nophadrain systemen voor intensieve groene daken

Dakpark Vierhavenstrip

Rotterdam

In Rotterdam Delfshaven, locatie Vierhavenstrip, is een uniek project in Nederland gerealiseerd. Op de plaats van een oud railemplacement zijn bedrijven gecreëerd met daar bovenop een groen dakpark. Dit geldt als het grootste dakpark van Europa. In de zomer van 2013 werd het dakpark geopend.

Bekijk dit project
Dakpark helicopterview.png