chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Systemen voor berijdbare daken

Het drukstabiele systeem voor het aanbrengen van berijdbare verhardingen geschikt voor personenwagens, nood- en hulpdiensten en vrachtverkeer op parkeerkelders en daken.

Het standaard Nophadrain Parkeerdaksysteem

Algemene Stip Berijdbaar NL
Ga naar producten >

Eén compleet systeem

Dankzij de extreem hoge druksterkte van de Nophadrain Parkeerdaksystemen zijn deze niet alleen geschikt voor personenwagens, maar zelfs voor nood- en hulpdiensten en zwaar vrachtverkeer.

Het hart van de Nophadrain Parkeerdaksystemen bestaat uit het drukstabiele ND 620 Drainagesysteem (bij personenwagens) of het ND 620hd Drainagesysteem (bij nood- en hulpdiensten en vrachtverkeer). Deze drainagesystemen voorkomen de opbouw van waterdruk tegen het dakbedekkingssysteem. Ze beschermen het dakbedekkingssysteem in combinatie met de ND TSF-100 Glij- en Beschermfolie tegen de optredende statische en dynamische verkeerslasten.

De ND 620 / ND 620hd Drainagesystemen zorgen voor een goede waterafvoer uit de funderingslaag en voorkomen het opvriezen van, en spoorvorming in de elementenverharding. Zij bieden daardoor een stabiele en duurzame ondergrond voor de elementenverharding. De Nophadrain Parkeerdaksystemen zijn langdurig onderworpen aan praktijkgerichte dynamische belastingproeven door de Technisch Universiteit in München (D).

Andere Nophadrain systemen voor berijdbare daken - vrachtverkeer en personenwagens

Kruispleingarage

Rotterdam

Op 13 maart 2014 opende Koning Willem Alexander het Centraal Station Rotterdam. Onderdeel van dit project is de Kruispleingarage. Deze ondergrondse garage heeft 5 verdiepingen en 8 parkeerlagen en biedt plaats aan 760 auto’s. Met het diepste punt op -20 NAP, is het de diepste garage in Nederland.

Bekijk dit project
Kruispleingarage Overview WEB