chat

Start Chat

Slimme systemen voor Groen- en gebruiksdaken

Systemen voor beloopbare daken

Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen - klinkers, natuursteen, houten vlonders - op terrasdaken en balkons.

Het standaard Nophadrain Terrasdaksysteem

Algemene Stip Beloopbaar NL
Ga naar producten >

Eén compleet systeem

Het hart van het Nophadrain Terrasdaksysteem wordt gevormd door het ND 220 Drainagesysteem op rol. Dit drukstabiele multifunctionele CE-gemarkeerde drainagesysteem voorkomt de insluiting van vocht onder de aangebrachte verharding.

Zo blijft het oppervlak van de verharding gevrijwaard van cementsluier en verkleuring. Verder voorkomt het ND 220 Drainagesysteem het optreden van vorstschade door het opvriezen van de ondergrond en zorgt daarmee voor een stabiele ondergrond van de verharding. Daarnaast voorkomt het ND 220 Drainagesysteem de opbouw van waterdruk tegen het dakbedekkingssysteem. Het drainagesysteem is aan de onderzijde voorzien van een drukverdelende folie die, in combinatie met de ND TGF-20 Scheidings- en Glijfolie, het dakbedekkingssysteem beschermt tegen mechanische belastingen.

Andere Nophadrain systemen voor beloopbare daken

Fenemaplein

Zandvoort

Het Fenemaplein in Zandvoort is herontwikkeld tot duinlandschap dat evenementen kan faciliteren. Een uitdagende opdracht, waarvoor Nophadrain als ontwikkelaar van groen- en gebruiksdaksystemen de technische oplossingen heeft geleverd. In samenwerking met gemeente, landschapsarchitect en aannemer is gekozen voor drainagesystemen die afgestemd zijn op de eindinrichting: beplantingsvakken met helmgras, halfverharde paden en betonverharding.

Bekijk dit project
Nophadrain_zandvoort_0042_WEB.png